diumenge, 11 d’octubre del 2015

I jo també puc!!

Hola de nou!

Tal com us he dit abans, pel primer repte de la temporada de YOY Scrap he fet dues targetes (si t'has perdut la primera, la pots veure aquí) i ara us ensenyo la segona.
Tal y como os he dicho antes, para el primer reto de la temporada de YOY Scrap he hecho dos tarjetas (si te has perdido la primera, la puedes ver aquí) y ahora os enseño la segunda.

Aquesta l'he fet pensant en mi... Si, aquesta és per a mi! I també és per a donar-me ànims a mi mateixa... He deixat de fumar i la veritat és que hi ha moments en què els necessito els ànims!! Així que m'he fet una targeta molt acolorida perquè em pugi la moral cada cop que la miri! :-)
Esta la he hecho pensando en mi... Si, esta es para mi! y también es para darme ánimos a mi misma... He dejado de fumar y la verdad es que hay momentos en que los necesito los ánimos!! Así que me he hecho una tarjeta muy colorida para que me suba la moral cada vez que la mire! :-).



He troquelat 12 cops el troquel "tu" de La Pareja Creativa en paper d'emmascarar i els he enganxat en una cartolina blanca. He fet el fons d'arc iris barrejant tintes Distress que he esquitxat amb petites gotes d'aigua un cop fet i després he retirat les màscares dels "tu".
He troquelado 12 veces el troquel "tú" de La Pareja Creativa en papel de enmascarar y los he pegado en una cartulina blanca. He hecho el fondo arco iris mezclando tintas Distress que he salpicado con pequeñas gotas de agua una vez terminado y he retirado las mascaras de los "tú".


El sentiment està estampat amb un ABC de Personalmark i l'he embossat amb polvos ZING! platejats amb acabat de purpurina. El rectangle amb fals cosit és de Lawn Fawn i l'he enganxat amb foam per donar-hi volum. Uns enamel de diferents colors i ja està, targeta llesta!
El sentimiento está estampado con un ABC de Personalmark y lo he embosado con polvos ZING! plateados con acabado purpurina. El rectángulo con falso cosido es de Lawn Fawn y lo he pegado con foam para darle volumen. Unos enamel de diferentes colores y ya está, tarjeta lista!


Espero que us agradi i moltes gràcies per la visita!
Espero que os guste y muchas gracias por la visita!

Petonets / Besitos
Sílvia

12 comentaris:

  1. M'encanta com has utilitzat el troquel, els colors,... Però sobretot que t'hagis dedicat aquest treball, ... i tant que tu pots!!! Enhorabona per tan bona decisió de deixar de fumar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Raquel! A vegades fa falta autoregalar-nos alguna cosa, ni que sigui un "copet a l'esquena" ;-). Un petó!

      Elimina
  2. Olé tú! Menudo trabajito troquelando y pegando las 12 palabras pero ha valido la pena porque el resultado es impresionante! Es genial que hayas dejado de fumar, felicidades! Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Laura! La verdad es que estoy muy contenta con el resultado y con la decisión de dejar de fumar aún mas! :-) Un beso!

      Elimina
  3. Chica estás que te sales! Esta tarjeta es una pasada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Amanda! A veces no hay manera de que me inspire y otras me salen todas de porrón!! :-) Un beso!

      Elimina
  4. Está genial!!! me encanta el resultado de la técnica con los troqueles, genial!!!!
    Mil besos y muchas gracias por participar en los retos de YoY Scrap,
    Cris
    www.yoyscrap.es

    ResponElimina
  5. Molt bé!! Tu sí que pots!!! Jejejee genial!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jejejeje si és que a vegades una mateixa s'ha d'aixecar els ànims! Moltes gràcies Tonyi! Un petó!

      Elimina
  6. Què dius, que estàs deixant de fumar???? Tu pots!!! I la targeta no pot ser millor, és genial!
    Petonets, guapíssima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siiiiii!!!! i de moment estic super motivada i ho porto "prou bé" jejejeje. Moltes gràcies Susana!! Un petonarro!

      Elimina