dissabte, 24 d’octubre de 2015

Repte d'Octubre de LPC

Hola a tothom!

Avui una entrada molt ràpida que és la festa major del meu poble i m'esperen les fires!!! :-)
El repte d'aquest mes de La pareja creativa ens demanava que ens inspiréssim en una fotografia i aquesta és la meva interpretació.
Hoy una entrada muy rápida que son las fiestas de mi pueblo y me espera la feria!!! :-)
El reto de este mes de La pareja creativa nos pedía que nos inspiráramos en una foto y esta es mi interpretación. 


Les carbasses i els ratolins són de 2 sets de Lawn Fawn, "So Thankful" i "Critters on the Farm". Els he estampat fent servir la tècnica d' emmascarar i els he pintat amb retoladors Spectrum Noir. I ara que me les miro bé no sé si posar-hi una capa de Wink of Stella transparent o no...
Las calabazas y los ratoncitos son de 2 sets de Lawn Fawn, "So Thankful" y "Critters on the Farm", los he estampado usando la técnica del enmascarado y los he pintado con rotuladores Spectrum Noir. Y ahora que me las miro bien no sé si ponerles una capa de Wink of Stella transparente o no...El "thanks" és un troquel també de Lawn Fawn i l'he resseguit amb un color clar, a l'igual que les carbasses, per donar-li una mica de volum. El "friend" forma part del set "True" de Winnie & Walter i l'he estampat amb tinta negra Versafine.
El "thanks" es un troquel también de Lawn Fawn y lo he reseguido con un color claro, al igual que las calabazzas, para darle un poco de volumen. El "friend" forma parte del set "True" de Winnie & Walter y lo he estampado con tinta negra Versafine.


He enganxat el panell blanc a un paper que imita la fusta que m'havia sobrat d'un altre projecte (no recordo la col·lecció) i ja està, targeta acabada!!
He pegado el panel blanco en un papel que imita la madera que me había sobrado de otro proyecto (no recuerdo la colección) y ya esta, tarjeta terminada!!M'oblidava d'ensenyar-vos la foto d'inspiració!
Se me olvidaba enseñaros la foto de inspiración!Espero que us agradi i moltes gràcies per la visita!!
Espero que os guste y muchas gracias por la visita!!

Petonets / Besitos
Sílvia

4 comentaris:

  1. Tu tarjeta es preciosa, me gusta mucho el efecto que le da el repasado al sentimiento y a esas calabazas. Muchas gracias por participar con nosotras en el reto de octubre de la Pareja Creativa. Un besito. Ana

    ResponElimina
  2. Wow, qué bonita! El negativo del sentimiento con esa textura de madera por detrás queda genial! Me encanta el toque dinámico que le has dado a una imagen bastante estática al inclinar el panel. Bss

    ResponElimina