dijous, 28 de maig de 2015

Amb uns anys de retard... un mini per l'Oliu!

Hola a tothom!

Avui us vull ensenyar el mini que he fet pel repte de minis d'aquest mes de YOY Scrap, el tema havia de ser "nadó" i havíem de complir amb la paleta de colors que ens proposaven.
Hoy os quiero enseñar el mini que he hecho para el reto de minis de este mes de YOY Scrap, el tema era "bebé" y teníamos que cumplir con la paleta de colores que nos proponían.

Al meu entorn no hi ha cap previsió de naixements (que jo sàpiga! jejejeje) i malgrat que teníem l'opció de deixar-lo sense fotos... a mi no m'agrada gaire fer els minis sense fotos! A l'haver descobert l'scrapbook a aquestes alçades de la meva vida tinc molts moments, records, fotos... sense documentar i vaig pensar que era el moment de posar-me una mica al dia! Em vaig posar a buscar totes les fotos que tenia dels primers mesos de vida del meu fill gran i em vaig adonar mentre ho feia que fa 13 anys enrere (i amb l'edat que jo tenia llavors!) no era conscient que el temps passa massa de pressa... quasi no feia fotos!!! (sembla ara... que faig fotos fins i tot a les mosques!) i són realment poques les fotos que tinc de l'Oliu de nadó...
En mi entorno no hay previsión de nacimientos (que yo sepa! jejejeje) y a pesar de que teníamos la opción de dejarlo sin fotos... a mi no me gusta para nada hacer los minis sin fotos! Al haber descubierto el scrapbook a estas alturas de mi vida tengo muchos momentos, recuerdos, fotos... sin documentar y pensé que era el momento de ponerme al día! Me puse a buscar todas las fotos que tenía de los primeros meses de vida de mi hijo mayor y me di cuenta mientras lo hacía que 13 años atrás (y con la edad que yo tenía entonces!) no era consciente de que el tiempo pasa demasiado deprisa... casi no hacía fotos!!! (parece ahora... que hago fotos hasta a las moscas!) y son realmente muy pocas las fotos que tengo de Oliu de bebé...

Això em va deixar força trista al principi i vaig estar a punt de deixar-lo en blanc, però llavors em vaig dir: què carai! Tens poques fotos però amb les que tens li faràs a l'Oliu l'àlbum més rebonic que s'hagi fet mai al món mundial!!! Quan m'animo a mi mateixa sóc una mica exagerada... ho sé...
Esto me dejó bastante triste al principio y estuve a punto de dejarlo en blanco, pero luego me dije: que carai! tienes pocas fotos pero con las que tienes le harás a Oliu el album mas rebonito que se haya hecho nunca en el mundo mundial!!! Cuando me animo a mi misma soy un poco exagerada... lo sé...

Per sort el que sempre he fet (ja de ben petita) i mai he deixat de fer, és escriure. M'agrada escriure i tinc tots els moments importants de la meva vida documentats en paraules. El poema que vaig escriure a l'Oliu quan va néixer és per mi una declaració d'intencions i, per la situació d'aquell moment, té un valor enorme. És per això que l'he fet servir de journaling al llarg del mini.
Por suerte lo que siempre he hecho (ya de pequeñita) y nunca he dejado de hacer, es escribir. Me gusta escribir y tengo todos los momentos importantes de mi vida documentados en palabras. El poema que les escribí a Oliu cuando nació es para mi una declaración de intenciones y, por la situación de aquel momento, tiene un valor enorme. Es por eso que lo he usado de journaling a lo largo del mini.

I ja no m'enrotllo més i us deixo amb les fotos!! Ah! He fet servir papers de la col·lecció Little One de We R i die cuts de Pebbles, d'altres adornaments els he fet jo amb la Big Shot. Ara si, les fotos!
Y ya no me enrollo mas y os dejo con las fotos!! Ah! he usado papeles de la colección Little One de We R y die cuts de Pebbles, otros adornos los he hecho yo con la Big Shot. Ahora si, las fotos!


No sé si serà el més rebonic del món mundial... però a mi m'encanta!!!!!!!!! Moltes gràcies per visitar el meu bloc!!
No se si será el mas bonito del mundo mundial... pero a mi me encanta!!!!!!!! Muchas gracias por visitar mi blog!!

Petonets / Besitos
Sílvia


10 comentaris:

 1. Qué bonito y dulce!!! ... está lleno de detallitos y me encantan!!
  Muchas gracias por participar en los retos de Yoyscrap!!
  Besotes!!

  ResponElimina
 2. Yo tampoco se si será el más bonito, pero a mi me ha encantado!!! muy dulce y con un montón de detalles preciosos!
  Mil besos y muchas gracias por participar con nosotras en los Retos de YoY Scrap!!
  Cris

  ResponElimina
 3. Te ha quedado cuquísimo! Muchas gracias por participar con nosotras en los retos de yoyscrap!
  Kissitos!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gracias a vosotras por organizarlos! Estoy super enganchada a ellos! :-) Un beso.

   Elimina
 4. que ternura de mini, es super dulce. Gracias por participar con nosotras en YoYScrap

  ResponElimina