dissabte, 12 de setembre del 2015

I think I love you!

Hola a tothom!

Fa uns quants dies ja, vaig comprar el set de segells de Paper Smooches "Chubby Chums" i he de dir que n'estic del tot enamorada!!! Aquests animalons són súper dolços i divertits i donen molt de joc. He fet moltes targetes amb ells però la veritat és que no n'he fet cap post... per això avui us vull ensenyar l'última que fet! :-)
Hace ya unos días compré el set de sellos de Paper Smooches "Chubby Chums" y tengo que decir que estoy del todo enamorada de ellos!!! Estos animales son super dulces i divertidos y dan mucho juego. He hecho un montón de tarjetas con ellos pero la verdad es que no he hecho ningún post... por eso hoy os quiero enseñar la ultima que he hecho! :-)



He fet servir paper d'aquarel·la i tinta Distress per la base. Als mussols (pintats amb Spectrums) els hi he afegit un llacet per convertir-los en "ell" i "ella" i els he enganxat sobre la base amb una mica de foam per donar-los volum. He recobert els ulls amb una bona capa de Glossy Accents.
He usado papel de acuarela y tinta Distress para la base. A los búhos (pintados con Spectrums) les he añadido un lacito para convertirlos en "él" y "ella" y los he pegado sobre la base con un poco de foam para darles volumen. He recubierto los ojos con una buena capa de Glossy Accents.



El sentiment és d'un set de segells de Clearly Besotted i em va semblar genial per aquesta escena! Uns quants cors pintats també amb retoladors i ja està, targeta llesta!!
El sentimiento es de un set de sellos de Clearly Besotted y me pareció genial para esta escena! Unos cuantos corazones pintados también con rotuladores y ya está, tarjeta lista!!



Aprofito per presentar-me al repte vigent (pels pèls!) de Paper Smooches Sparks.
Aprovecho para presentarme al reto vigente (por los pelos!) de Paper Smooches Sparks.



Espero que us agradi i moltes gràcies per visitar el meu blog!
Espero que os guste y muchas gracias por visitar mi blog!

Petonets / Besitos
Sílvia

6 comentaris:

  1. Awesome! I love the splash of color in the background!!

    ResponElimina
  2. So sweet! Love your brightly colored owl pair. Thanks for joining us at Paper Smooches SPARKS!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you Lori! Is my first participation but certainly not the last! :-)

      Elimina
  3. I saw your card featured on the Paper Smooches FB page [https://www.facebook.com/PaperSmooches] as one of our "FB Featured Players" from the September Anything Goes (wk1) challenge--- congrats! 

    What a fabulous card-- I'm in love with that watercolor background! And those owls--- took cute:)

    THANKS so much for joining in the fun and playing along with us over at PSS! Hope you play along again soon:) HUGS <3 Sav 

    ResponElimina