dimecres, 15 de juliol del 2015

Repte CAS de La pareja creativa

Hola a tothom!
El repte d'aquest mes de La pareja creativa m'ha encantat!!!!! havíem de fer una targeta CAS i la cosa m'ha donat per moooolt! Us ensenyo la primera de totes i que a més vaig fer per celebrar l'aniversari d'una persona molt especial.
El reto de este mes de La pareja creativa me ha encantado!!!! Teníamos que hacer una tarjeta CAS y la cosa me ha dado para muuuucho! Os enseño la primera de todas y que además hice para celebrar el aniversario de una persona muy especial.


 La targeta en si no té cap secret, vaig estampar els segells sobre paper d'aquarel·la i els vaig pintar en tons grisos a excepció d'una de les plomes que vaig fer en color.
La tarjeta en si no tiene ningún secreto, estampé los sellos sobre papel de acuarela y los pinté en tonos grises a excepción de una de las plumas que la hice en color.

 Aquesta ploma de color la vaig troquelar i la vaig enganxar sobre foam per donar-hi volum.
Esta pluma la troquelé y la pegué sobre foam para darle volumen.

La frase estampada amb tinta negra i voilà!
La frase estampada en tinta negra y voilà!
Espero que us agradi i mooooltes gràcies per la visita!
Espero que os guste y muuuuchas gracias por la visita!
Petonets / Besitos
Sílvia

10 comentaris:

  1. Chulísima. Algunas hacéis de la sencillez un arte.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jooo Rebeca muchas gracias!!! Me encanta el CAS aunque normalmente me cuesta saber si me he pasado o no pero es un estilo con el que me siento muy cómoda. :-) Un beso!

      Elimina
  2. Preciosa!!! ets una crac fent targetes senzilles!! n'hauré d'aprendre!! t'ha quedat molt dolça i refrescant al mateix temps. Petons

    ResponElimina
  3. Gràcies Montse! La vaig fer pensant en una bona amiga i penso que quan faig les targetes posant-hi sentiments sempre em queden millor o almenys a mi m'agraden més! :-) Un petó!

    ResponElimina
  4. Paaam, aquí la tenim! Sempre he cregut que el teu estil és net, molt CAS, de manera que amb aquesta targeta, ho has clavat!
    Petonets, guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Susana! És un estil que m'agrada molt i amb el que em sento molt còmode :-) Un petó!

      Elimina
  5. Me encanta cóm te ha quedado la tarjeta Silvia. El contraste de la pluma azul con el resto en gris es genial. Muchas gracias por acompañarnos en el reto de julio de La Pareja Creativa! Besos

    ResponElimina
  6. Muchas gracias Yolanda! Reconozco que esta es una de las que mas me gusta de las que he hecho hasta el momento :-) Un beso!

    ResponElimina
  7. Silvia, que te tengo abandonada!!! Qué maravilla de tarjeta... dominas el CAS a la perfección! Esta tarjeta es bonita y muy original! Bicos

    ResponElimina
  8. Jejejeje tranquila mujer! Si es que vamos todas igual! :-) Muchas gracias por pasarte y un beso!

    ResponElimina