dissabte, 11 d’abril de 2015

Primavera o hivern???

I és que aquesta vegada el repte no podia ser més encertat!!! Amb aquests canvis de temps tan bojos (al matí amb gorro i bufanda i a la tarda amb banyador! jejeje) les noies de YoY ens proposen fer una targeta fent servir paper kraft i com a tema la neu!!!

Y es que esta vez el reto no podia ser más acertado!!! Con estos cambios de tiempo tan locos (por la mañana con gorro y bufanda y por la tarde con bañador! jejeje) las chicas de YoY nos proponen hacer una tarjeta usando papel kraft y como tema la nieve!!!

A veure, per ser sincera... a mi no m'agrada gens la neu... és freda, està molla... i aquest hivern se m'està fent moooooolt llarg i m'ha fet una mica de mandra posar-me a fer la targeta... però un cop he començat m'he anat animant i fins i tot m'han entrat ganes d'anar jo a baixar amb trineu!! jejeje

A ver, para ser sincera... a mí no me gusta nada la nieve... es fría, está mojada... y este invierno se me está haciendo muuuuuy largo y me dado un poco de pereza ponerme con la tarjeta... pero una vez he empezado me he ido animando e incluso me han entrado ganar de ir yo a bajar en trineo!!! jejejeEl fons l'he fet amb tintes Distress diluïdes amb aigua sobre paper d'aquarel·la. Amb pasta de textura i un stencil he fet els flocs de neu que llavors he cobert amb Glossy Accents.

El fondo lo he hecho con tintas Distress diluidas con agua sobre papel de acuarela. Con pasta de textura y un stencil he hecho los copos de nieve que luego he cubierto con Glossy Accents.


El segell del conillet l'he pintat amb uns llapis de colors dels meus fills que resulta que són aquarejables! I jo sense saber que teníem aquest tresor a casa!! Ara els haurem de compartir ells i jo! jejeje

El sello del conejito lo he pintado con unos lápices de colores de mis hijos que resulta que son acuareables! Y yo sin saber que teníamos este tesoro en casa!! Ahora los tendremos que compartir ellos y yo! jejeje


El paper estampat amb flocs de neus de colors em va sobrar d'una col·lecció de papers de temàtica nadalenca que els Reis aquest any em van portar, de fet va ser un dels primers papers d'scrap que he tingut!!! Un parell de banners resseguits amb pilot negre i la frase estampada amb el nou abecedari de YoY que des de que el vaig comprar a Sitges li estic donant un trote que no vegis!!! :-)

El papel estampado con copos de nieve de colores me sobró de una colección de papeles de temática navideña que los Reyes este año me trajeron, de hecho fue uno de los primeros papeles de scrap que he tenido!!! Un par de banners reseguidos con pilot negro y la frase estampada con el nuevo abecedario de YoY que desde que lo compré en Sitges le estoy dando un trote que no veas!!! :-)


Quin luxe poder fer fotos d'una targeta hivernal a fora al jardí amb un sol i una caloreta espectacular!!

Qué lujazo poder hacer fotos de una tarjeta hivernal fuera en el jardín con un sol y un calorcito espectacular!!

Petonets! / Besitos! 
Sílvia6 comentaris:

  1. Silvia, tu tarjeta es preciosa!!! Me gusta todo, desde cómo has coloreado y colocado el conejito hasta el papel estampado y los banderines con el mensaje. Wow! Bss

    ResponElimina
  2. Una tarjeta preciosa, llena de color y con un sello que me encanta! Muy buen trabajo! Un beso!

    ResponElimina
  3. Una tarjeta muy bonita y colorida. El fondo ese azulado con los copos me gusta mucho. Un beso!

    ResponElimina