dilluns, 9 de març del 2015

Repte de La pareja creativa

I a un altre repte m'apunto! Aquest és per La pareja creativa i es tracta de fer una targeta amb papers decorats per un mateix. Havia vist al pinterest targetes amb finestres i la veritat és que no sabia com fer-les, però fent servir el mateix tutorial que per la shaker card m'ha resultat mooolt fàcil. El fons dels núvols està fet amb tintes distress i una plantilla de cartolina que m'he fet jo (idea treta també del pinterest jejeje). Les estrelles les he encunyat en paper d'aquarel·la i les he pintat amb aquarel·la també.
Y a otro reto me apunto! Éste es de La pareja creativa y se trata de hacer una tarjeta con papeles decorados por uno mismo. Había visto en pinterest tarjetas con ventanas y la verdad es que no sabía como hacerlas, pero usando el mismo tutorial que para la shaker card me ha resultado muuuuy fácil. El fondo de nubes está hecho con tintas distress y una plantilla de cartulina que me he hecho yo (idea sacada también del pinterest jejeje). Las estrellas las he troquelado en papel de acuarela y las he pintado con acuarela también.




 

Espero que us agradi!
Espero que os guste!

Sílvia

12 comentaris:

  1. Te ha quedado muy bonita, y el contraste el kraft con el blanco y el azul intenso es una monada!!

    ResponElimina
  2. Te ha quedado una tarjeta preciosa! A mí también me encantan las ventanas jeje Muchas gracias por acompañarnos en el reto de La Pareja Creativa! Besos

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. ¡Cuánto me gusta cómo te ha quedado la tarjeta! ¡Qué bien combina todo!

    ResponElimina
  5. Me gusta mucho esta tarjeta de ventana, y el fondo de nubes que has creado es perfecto. Muchas gracias por participar con nosotras en el reto de la pareja creativa. Un besito. Ana

    ResponElimina
  6. El fons t'ha quedat genial, Sílvia! A tu els tutorials et cundeixen que no vegis ;)
    Una de les coses que m'agrada fer a les targetes, sempre que puc, és que tot el conjunt tingui un sentit amb el missatge, i aquesta finestra, com esperant l'arribada d'algú queda perfecte amb el missatge que has escollit, perfecte!
    Petonets, guapa!
    PD.- Espero que us ho estigueu passant bé aquests dies de festa ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Calla calla! Que un dia si m'atreveixo t'ensenyaré una targeta que s'estira i surt una foto que vaig fer seguint un tutorial teu! ;-)

      Elimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina