dissabte, 28 de febrer del 2015

Nou repte 3 flowers!

Bona tarda! Buenas tardes!

De nou presento targeta a 3 flowers-retos de tarjetas. Aquesta vegada el repte consisteix a crear una targeta acolorida fent servir només cartolina blanca, cartolina negra, tintes i polves d'embossing. D'acooooord... no he fet mai abans embossing... de fet ni tant sols tinc el material per fer-ne!! però aprofitant que aquesta setmana ha sigut el meu aniversari, els meus tres homes (els meus tresors més grans!!) m'han regalat un quit complet per fer-ne!!

De nuevo presento tarjeta en 3 flowers-retos de tarjetas. Ésta vez el reto consiste en crear una tarjeta colorida usando solo cartulina blanca, cartulina negra, tintas y polvos de embossing. Vaaaaale... no he hecho nunca antes embossing... de hecho ni siquiera tengo el material para hacerlo!! pero aprovechando que ésta semana ha sido mi cumpleaños, mis tres hombres (mis tesoros mas grandes!!) me han regalado un kit completo para hacerlo!!

I després de llegir / mirar una burrada de tutorials, de barallar-me amb l'electricitat estàtica, de passar-me de calor o de quedar-me curta i d'emportar-me totes les polves del tampó quan amb un pinzell intentava treure només les que m'havien quedat enganxades de més... he aconseguit fer una targeta més o menys presentable i de la que estic força orgullosa!

I después de leer / mirar una burrada de tutoriales, de pelearme con la electricidad estática, de pasarme de calor o de quedarme corta y de quitar todos los polvos del tampón cuando con un pincel intentaba sacar únicamente los que me habían quedado pegados de mas... he conseguido hacer una tarjeta mas o menos presentable y de la que estoy bastante orgullosa!




He tintat les tires de cartolina blanca amb Distress després d'haver-hi troquelat uns cors i amb polves blanques he embossat el altres cors.

He tintado las tiras de cartulina blanca con Distress después de haber troquelado unos corazones y con polvos blancos he embossado los otros corazones.




Els dos "love" estan embossats en blanc i en negre sobre cartolina blanca també tintada, els he retallat i els he enganxat com sobreposats.

Los dos "love" están embossados en blanco y en negro sobre cartulina blanca también tintada, los he recortado y los he pegado como superpuestos.




Em falta millorar molt la tècnica però per ser la primera vegada penso que m'ha quedat prou bé!!

Me falta mejorar mucho la técnica pero para ser la primera vez pienso que me ha quedado bastante bien!!




Espero que us agradi!!

Espero que os guste!!

Petonets! Besitos!
Sílvia

12 comentaris:

  1. T'ha quedat molt bonica!!
    Noe-miqscrap

    ResponElimina
  2. Una combinació de colors diferents que t'ha donat molt de joc en una targeta ben elegant. Felicitats !!! :)

    ResponElimina
  3. jejeje me ha hecho gracias lo que vas contando sobre el embossing porque realmente es un despelote jajajaja la que se lía, con los polvos con los restos, con la pistolita... en fin jajajaja lo bueno es ver que a todas nos pasa igual! La tarjeta te ha quedado muy alegre y con un diseño muy divertido! Muchas gracias por acompañarnos en 3flowers retos de tarjetas! :)

    ResponElimina
  4. Jajajaja siempre que leo estas cosas me siento identificada, qué jaleo verdad? jejeje una tarjeta genial, es muy bonita y original. besotes y muchisimas gracias por participar con nosotras en 3flowers retos de tarjetas.

    ResponElimina
  5. Ostres, Sílvia: que no tenies encara res??? Ja t'imagino pressionant als teus homes per a què et regalessin en kit, jajajaja! I has descrit a la perfecció les aventures i desventures amb el material d'embossing, a totes, totes, totes ens ha passat (i ens passa exactament el que expliques)
    Però al final, veient aquesta targeta tan xula, veig que te n'has ensortit amb nota, xiqueta!!! M'encanta l'estructura que has muntat, i els colors...... són una delícia!!!
    Petonets, guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jejejeje una mica de pressió si que vaig fer, si és que són uns solets! Moltes gràcies Susana! :-)

      Elimina
  6. Pues si, si me gusta!!! Una tarjeta preciosa!!!
    Gracias por acompañarme en este reto!! Besitos

    ResponElimina